Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Λοιπόν. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Κατά δήλωση του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου "υπάρχει μια στιγμή στην καριέρα ενός πολιτικού που αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται μπροστά στην ιστορία, σε αυτήν ακριβώς την στιγμή βρίσκομαι κι εγώ". Ως άλλος μεσσίας θα θέσει τέλος στα τραγελαφικά που συμβαίνουν καθημερινά σε όλα τα επίπεδα λες και αυτός δεν έχει ποσοστό ευθύνης.

Είναι οι σεχταριστές που έφεραν αναστάτωση στην δημόσια τάξη με την τρομοκρατική τους δραστηριότητα. Είδαμε ξανά τους κορδωτούς της Αστυνομίας να κάνουν δηλώσεις με στόμφο και με ύφος εθνάρχου ότι θα σώσουν τον τόπο από την δράση ακραίων στοιχείων. Σαλιώνουν όμως την γλώσσα ακόμα περισσότερο ώστε να είναι αξιόμαχα γλύφτες σε περίπτωση που ο υπουργός θελήσει να τους αφαλοκόψει.

Ο Παλαιοκώστας μαζί με τον συνεργό του έχουν κάνει τις Φυλακές Κορυδαλλού δημοτικό ελικοδρόμιο. Ξεφτίλισαν ακόμα μια φορά το σύστημα και ανάγκασαν τον υπουργό να κόψει κεφάλια. Μήπως έπρεπε να βάλει και το δικό του στην γκιλοτίνα. Δεν μπορεί να μην φταίει και η κεντρική διοίκηση του σωφρονιστικού συστήματος που είναι το Υπουργείο.

Η Ε.Ε. μας καλεί στην οικονομική τάξη καθώς παρεκλίναμε εντελώς από τα συμφωνηθέντα. Και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Είναι απόρροια της ασχετοσύνης και του καιροσκοπισμού που χαρακτηρίζουν τους κυβερνώντες, νυν και πρώην.

Παρατηρείται μια καθημερινή αποσάθρωση των πάντων σε όλα τα επίπεδα, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, οικονομία και έχουν το θράσος να μιλάνε για ισχυρές πολιτικές δυνάμεις, να επικαλούνται το κύρος τους και να προωθούν τους εαυτούς τους ως τους μόνους εγγυητές της ομαλότητας. Εγώ ένα έχω να πω, ΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: