Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Συναυλίες

Τώρα δυο μέρες με έχει λιώσει μια απίστευτη βαρεμάρα. Και επειδή δεν την πάλευα να διαβάσω και πήρα δυο μέρες ρεπό από την σημαία είπα να ασχοληθώ με τα των συναυλιών. Έχω δυο στα σχέδιά μου (πάνε τα λεφτά.....). Πάμε με την χρονολογική σειρά.

Anathema, 30 Νοεμβρίου στο Principal

Αναζητώντας πληροφορίες για αυτούς στο Διαδίκτυο θα βρείτε ότι εντάσσονται στην doom metal μαζί με τους Paradise Lost αλλά έχουν κάνει και μια μετάβαση στην Atmospheric Rock.
Έχουν κάνει μια σειρά από αξιόλογα Cds. Ο ένας από αυτούς είχε έρθει πέρσι στο Eightball μαζι με έναν από τους Antimatter σε μια ακουστική βραδιά. Ήταν πολύ καλοί. Προσθέτω και τρια πολύ καλά τραγούδια τους το Fragile Dreams και τα Parisienne Moonlight και Electricity σε ένα βίντεο

Calexico, 1 Φεβρουαρίου πάλι στο Principal

Αυτούς τους ανακάλυψα μετά απο προτροπή ενός φίλου αυτές τις δύο μέρες που καίω τον εγκεφαλό μου λόγω βαρεμάρας. Εξαιρετικός ήχος από ένα ροκ και alt-country συγκρότημα που έρχεται από την Αριζόνα. Όσοι παρακολουθείτε την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη (ένας απο αυτούς που κρατάνε επίπεδο στην ΤV) θα έχετε ακούσει στους τίτλους το τραγούδι τους, το Stray. Προσθέτω και άλλο ένα εξαιρετικό κομμάτι τους το Ballad of Cable Hogue.

Α, έρχεται και ο Μάλαμας στο Principal. Αυτός έρχεται για αρκετές συναυλίες την επόμενη εβδομάδα. Νεράιδα, Πριγκιπέσσα, Τσιγαρο ατέλειωτο, Γράμμα , Στα είπα όλα, και άλλα πολλά όμορφα τραγούδια.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.... Αλλά τα αξίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: