Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Άλλο ένα τέλος

Και ναι, σήμερα τελειώνει άλλο ένα εξάμηνο με την τελευταία εξέταση. Πέρασε και αυτό σαν αέρας που μας πήρε και μας σήκωσε. Τώρα είναι η ώρα της αναμονής για να δούμε το μεγαλείο της επιστημοσύνης μας.
Δεν δίνουν κανένα περιθώριο. Από την Δευτέρα ξεκινά το θερινό εξάμηνο αλλά επειδή αν δεν φύγω για λίγο να ξεπήξει ο εγκέφαλος θα σαλτάρω αναχωρώ με το τέλος της εξέτασης για 5 μέρες.
Διαβάζοντας για την εξεταστική, αλλά και πολλά άλλα σημαντικά και ασήμαντα βρήκα πράγματα τα οποία θα ήθελά να θέσω εδώ για να έχω την άποψή σας. Περιβάλλον, πολιτική και οικονομία είναι οι γωνίες του τριγώνου της καθημερινότητας.
Εύχομαι στους συνbloggers που τυγχάνουν να εντάσσονται στην φοιτητιώσα νεολαία να έχουν καλά αποτελέσματα και καλή ξεκούραση. Σε όλους, καλά καρναβάλια. Την άλλη Πέμπτη τσικνίζουμε....

Χαιρετισμούς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο έδωσα το τελευταίο για την εξεταστική.Σε καταλαβαινω απόλυτα για όλα,καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση.Δεν είδα εγκαίρως την απάντησή σου σε παρακάτω ανάρτηση,το Λωτό δε τον γνωρίζω αλλά θα προσπαθήσω να πάω,ευχαριστώ για τη πρόταση!!Θα πάω στη Θεσσαλονική 17/02 για δυο εβδομάδες οπότε θα το ψάξω.Αν εχω καταλάβει καλά βρίσκεσαι στο Πολυτεχνείο άρα τα 6,5 χρόνια είναι μια χαρά για πτυχίο.Εγω πάλι αν δε πάει καλά ο Σεπτέμβριος θα τελειώσω στα 4,5.Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά θα χάσω τις κατατακτήριες εξετάσεις του 2008 για τις οποίες ήθελα να προσπαθήσω.Τώρα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα!Πολλά χαιρετίσματα!

Captain Harbour είπε...

Επίσης καλά αποτελέσματα Ελένη,

Το ταξίδι ήταν ότι έπρεπε τωρα μετά από μια εβδομάδα χαλαρότητας πάλι τα κεφάλια μέσα. Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα στην μαμά Σαλονίκη. Οι δυο εβδομάδες είναι ότι πρέπει. Εγώ πήγα μόνο 4 μέρες στο χωριό.
Ο Λωτός μου αρέσει πολύ. Αρκετά προσεγμένο μαγαζί και καλά παιδιά αυτοί που το δουλεύουν.
Οι σπουδές στο πολυτεχνείο θα με ασπρίσουν πριν την ώρα μου αγαπητή Ελένη. Για που θες να δώσεις κατατακτήριες;

Χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ!Παντα περνάω καλά ακόμα και αν δε βγαίνω συνέχεια.Εμένα η σχολή στη Ρόδο δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις(με εξαίρεση τα Τουρκικά τα οποία πάντα αργούν να ξεκινήσουν)γι'αυτό μπορώ να λείπω και τόσο.Που ακριβώς βρίσκεται ο Λωτός?Θέλω να δώσω σαν τρελή κατατακτήριες για το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Θα δούμε όταν έρθει ο καιρός,θα το σκεφτώ καλύτερα το καλοκαίρι.Φαντάζομαι θα ξέρω τότε αν θα πάρω το πτυχίο Σεπτέμβριο ή οχι.Καλή αρχή για το εξάμηνο!

Captain Harbour είπε...

Καλησπέρα,

Θα είσαι μία από τους συνεχιστές του Μάκη; Ντιβιντι κ.ο.κ ;) Παντα επιτυχιες, μόνο επιτυχιες. Ο Λωτός είναι λοιπον περιγραφικα. Που ειναι η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στον Λευκό Πύργο που έχει γίνει γκρι; Η Εθνικής Αμύνης είναι από τα δεξιά της λέσχης όπως την βλέπεις. Από τα αριστερά της λέσχης όχι το πρωτο στενό το δεύτερο. Αν λέω κουταμάρες, έχω μπερδέψει τα στενά και δεν το βρίσκεις ρώτα κάποιον εκεί θα σου πεί. Καλά να περνάς.... Α,Τώρα κοντά θα κάνει και αποκριατικα πάρτυ περιμένω εντυπώσεις

χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,του Μάκη ε? :-) Οχι δε νομιζω,δε τον συμπαθώ και τόσο.Να σαι καλά και σε σένα μόνο επιτυχίες!!Ευχαριστώ για τη πρόταση και τις οδηγίες θα προσπαθήσω να πάω τώρα και οχι το Πάσχα που θα ξανάρθω.